У Чернігові позбавляються від досвідчених менеджерів, − Соколов

Нова влада у Чернігові намагається відсторонити від роботи всіх досвідчених менеджерів з метою розставити на керівні посади «своїх» людей. Таку думку висловив глава фракції партії «Наш край» в Чернігівській міськраді Олександр Соколов. 

CОКОЛОВ (1)«Один із прикладів — відсторонення від посади керівника КП «Чернігівводоканал» Олександра Шкіня, який свого часу вивів збитковий водоканал у лідери галузі. Це унікальний менеджер міжнародного рівня, він єдиний в Україні реалізував проект Світового банку з реконструкції водоканалу. На сьогодні «Чернігівводоканал» є найкращим. Це абсолютно унікальне для нашого міста і країни в цілому підприємство. Звичайно, претензії до роботи будь-якого керівника можуть бути. Але коли йдеться про якісь картриджі та забувається про багатомільйонні інвестиції в розвиток водоканалу...

Подібні претензії до керівника великого успішного підприємства як мінімум примітивні. При цьому з вуст Атрошенка звучить: «безсоромна морда» і «не треба ліпити горбатого». Це лексикон точно не міського голови », − обурився О.Соколов і додав, що під прикриттям боротьби з корупцією в Чернігові проводиться кадрова «зачистка».

«Наприклад, керувати водоканалом поставили Сергія Малявка. Це людина з бізнесу, яку пов'язують зі структурами Атрошенка і до водного господарства він жодного стосунку не мав. Кадрова політика за принципом особистої відданості може призвести лише до зростання тарифів і тотального зубожіння людей».

Олександр Соколов також підкреслив, що відсторонення Олександра Шкіня можна розцінювати, як перший крок до приватизації стратегічно важливого об'єкта − «Чернігівводоканалу». «Ми говорили про це ще під час виборної кампанії, − підкреслив Олександр Соколов. −  Побоювання були, але чесно кажучи, я сподівався, що нинішня влада так відразу не почне нахабно забирати у громади важливі об'єкти. У Києві, як ви знаєте, це нічим хорошим не закінчилося. «Київводоканал» збитковий, а тарифи просто за межами».

Крім цього, робляться спроби «зачистити» місто від політичних опонентів. «Того ж Шкіня звинуватили у спонсорстві політичних партій, придбаннi фотоапарата та інших речей,  додав Соколов. − Безумовно, боротися з корупцією треба будь-якими методами. Але гучні звинувачення Атрошенка схожі на ширму для зачистки міста від будь-яких опонентів. Цинічно забираються всі колишні керівники і розставляються свої «смотрящі». І не важливо, що ці люди нічого не розуміють у господарських питаннях. Важлива особиста відданість».

Прес-служба ПП «Наш край» в Чернігівській міській раді

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?